A pálmaolajat teljes egészében a pálma természetes gyümölcséből nyerik. Valóban, ez a tény száz százalékosan igaz.

2014. május 30. | Forrás: Huile de Palme durabale

Eljött az ideje, hogy a pálmaolaj igaz történetéről szóljunk.

Elsőként leszögeznénk, hogy csak a pálma levét tartalmazza a pálmaolaj. Az olaj kinyerése úgy történik, hogy a pálmalevet hőkezelik, kifacsarják és tisztítják.

A pálmaolaj szobahőmérsékleten rendkívül lágy és szagtalan, így nincs szükség hidrogenizálásra és tartósítóanyag hozzáadására.

A pálmaolaj kiváló minőségű, ezért a nagy  élelmiszeripari cégek pálmaolajat használnak, melyből  az Önök által kedvelt ételeket készítik el.

További informácio : www.huiledepalmedurable.org vagy twitter@palmedurable.

 

 

A pálmaolaj a természetből jön. Az olajat a pálma gyümölcséből hőkezelés, kivonás és tisztítás útján nyerik.
Teljes kihasználtság mellett hektáronként 7-10-szer több olajat nyerhetünk ki más növényi olajhoz viszonyítva. A pálmaolajnak számos előnye van a többi növényi olajhoz képest a tartósítási eljárásban is.
A Bank Indonesia 50 bázisponttal, 6, 5-ről 7%-ra emelte a referenciarátáját
„A nemzetközi közösség nem hagyhatja, hogy Szíriában még inkább romoljon a helyzet. Amennyiben bebizonyosodik a vegyi fegyverek használata, ez a legmélyebb pontja a szíriai konfliktusnak”, mondta Marty Natalegawa külügyminiszter egy sajtóközleményben, melyet Indonézia állandó ENSZ Képviselete adott ki New Yorkban, idézte az ANTARA, az Indonéz Hírügynökség.
Susilo Bambang Yudhoyono kész bejelenteni egy gazdaságpolitikai csomagot, hogy megelőző lépésként kezelje az esetleges gazdasági problémákat az országban.
Address: 1068 Budapest, Városligeti fasor 26. | TÉRKÉP |
Phone: (+36-1) 413 3800 Fax: (+36-1) 322 8669
E-mail: embassy@indonesianembassy.hu