A Garuda Légitársaságot “ a világ legjobbjának” tartják

2012. március 26. | Forrás: The Jakarta Post

Az indonéz nemzeti légitársaság, a Garuda Indonesia, egy a világ főbb légitársaságait értékelő független közvéleménykutatás eredményeként “a legjobb nemzetközi légitársaság” címét kapta.

Az utazók elégedettségére vonatkozó kutatást a Roy Morgan közvéleménykutató bonyolította le, mely olyan vezető légitársaságok elé sorolta a Garuda Indonesiát, mint a Singapore Airlines, az Emirates és az Air New Zealand. A 3943 válaszadó 91%-a “rendkívül elégedett” a légitársaság termékeivel és szolgáltatásaival.

“Az eredménytől felvillanyozódtunk, és még jobban hozzálátunk ahhoz, hogy a Garuda Indonesia Ázsia egyik vezető légitársaságává váljon. Az ausztrál utasok ezen értékes elismerése a földi és légi szolgáltatásainkkal kapcsolatosan csak tovább ösztönöz bennünket a lehető legmagasabb szintű szolgáltatás elérésére”, jelentette ki Bagus Y. Siregar, a Garuda Indonesia Ausztrália-i és Dél-nyugat-csendes-óceáni régióért felelős vezérigazgatója a The Jakarta Postnak.

A Roy Morgan “Utazók elégedettségi díja” folytatása annak az elismerésnek, melyet a légiszolgáltatások kívánalmait nyomonkövető négycsillagos Skytrax illette meg az indonéz légitársaságot 2009-ben. 2010-ben pedig a “Világ legjobban tökéletesített légitársasága” címet nyerte el a Skytrax World Airline Awards Hamburgban rendezett díjkiosztóján. A Központ az Ázsia-i-Csendes-óceáni repülésért (CAPA) Ázsia magas minőséget képviselő vezető légitársasága díját is megkapta a Garuda.

Ezek a kitüntetések elismerései a Garuda Indonesia Quantum Leap/Mennyiségi ugrás programja sikerének, mely magában foglalja a jelenlegi flotta újjáélesztését és a “Garuda Indonézia élmény” szolgáltatói koncepció bevezetését, mely a levegőben és a szárazföldön egyaránt egyedülálló indonéz szolgáltatást nyújtja.

“A Garuda Indonesia folytatni fogja erőfeszítéseit, hogy szolgáltatási révén 2015-re elérje az ötcsillagos szállító címét”, mondta Siregar.
 

 

A pálmaolaj a természetből jön. Az olajat a pálma gyümölcséből hőkezelés, kivonás és tisztítás útján nyerik.
Teljes kihasználtság mellett hektáronként 7-10-szer több olajat nyerhetünk ki más növényi olajhoz viszonyítva. A pálmaolajnak számos előnye van a többi növényi olajhoz képest a tartósítási eljárásban is.
A Bank Indonesia 50 bázisponttal, 6, 5-ről 7%-ra emelte a referenciarátáját
„A nemzetközi közösség nem hagyhatja, hogy Szíriában még inkább romoljon a helyzet. Amennyiben bebizonyosodik a vegyi fegyverek használata, ez a legmélyebb pontja a szíriai konfliktusnak”, mondta Marty Natalegawa külügyminiszter egy sajtóközleményben, melyet Indonézia állandó ENSZ Képviselete adott ki New Yorkban, idézte az ANTARA, az Indonéz Hírügynökség.
Susilo Bambang Yudhoyono kész bejelenteni egy gazdaságpolitikai csomagot, hogy megelőző lépésként kezelje az esetleges gazdasági problémákat az országban.
Address: 1068 Budapest, Városligeti fasor 26. | TÉRKÉP |
Phone: (+36-1) 413 3800 Fax: (+36-1) 322 8669
E-mail: embassy@indonesianembassy.hu