Az Indonéz Köztársaság optimista a 2012-ben remélhető turistaszám növekedését illetően

2012. március 12. | Forrás: ANTARA News

Az Indonéz Turisztikai és Kreatív Gazdasági miniszter Mari Elka Pangestu optimizmusát fejezi ki a 2012-re, a turisták számát növelő előirányzat kapcsán.

„8 millió turistát céloztunk meg erre az évre, ez a tavalyi 7,6 milliónyi turista számához képest növekedés. A belföldi turistaforgalom esetében 127 millió látogató a teljesítendő cél”, mondta a miniszter.

Megjegyezte, hogy a kormány a szállodaláncokkal és a légitársaságokkal együttműködik a 2012-es cél elérésében. A kormány támogatja az indonéz kis-és középvállalkozások minőségének növelését, illetve azt, hogy a helyi lakosság sajátítson el idegen nyelveket.

A miniszter azt reméli, hogy Jakarta és Bali mellett más turista célpontokat is meglátogatnak a turisták.

„Tavaly Bandung és Makasszar mellett még Palembang és Manado is népszerű volt”, tette hozzá a miniszter.
 

 

A pálmaolaj a természetből jön. Az olajat a pálma gyümölcséből hőkezelés, kivonás és tisztítás útján nyerik.
Teljes kihasználtság mellett hektáronként 7-10-szer több olajat nyerhetünk ki más növényi olajhoz viszonyítva. A pálmaolajnak számos előnye van a többi növényi olajhoz képest a tartósítási eljárásban is.
A Bank Indonesia 50 bázisponttal, 6, 5-ről 7%-ra emelte a referenciarátáját
„A nemzetközi közösség nem hagyhatja, hogy Szíriában még inkább romoljon a helyzet. Amennyiben bebizonyosodik a vegyi fegyverek használata, ez a legmélyebb pontja a szíriai konfliktusnak”, mondta Marty Natalegawa külügyminiszter egy sajtóközleményben, melyet Indonézia állandó ENSZ Képviselete adott ki New Yorkban, idézte az ANTARA, az Indonéz Hírügynökség.
Susilo Bambang Yudhoyono kész bejelenteni egy gazdaságpolitikai csomagot, hogy megelőző lépésként kezelje az esetleges gazdasági problémákat az országban.
Address: 1068 Budapest, Városligeti fasor 26. | TÉRKÉP |
Phone: (+36-1) 413 3800 Fax: (+36-1) 322 8669
E-mail: embassy@indonesianembassy.hu