Az Indonéz Kormány elárverez 50 olaj- és gázmezőt

2011. február 07.

Két árverés keretében az indonéz kormány elad 50 olaj-és gázmezőt ebben az esztendőben. Az Indonéz Köztársaság Energia-és Ásványügyi Minisztériumának főosztályvezetője Evita Herawati Legowo asszony jelentette be, hogy versenytárgyalás formájában árverezik el a mezők jelentős részét.

Két árverés keretében az indonéz kormány elad 50 olaj-és gázmezőt ebben az esztendőben. Az Indonéz Köztársaság Energia-és Ásványügyi Minisztériumának főosztályvezetője Evita Herawati Legowo asszony jelentette be, hogy versenytárgyalás formájában árverezik el a mezők jelentős részét. „Csupán 11 mező kerül nyilvános árverésre”. A továbbiakban az indonéz kormány szándéka10 kőszén és metánbányát árverezni. Az aukció mögött az a szándék áll, hogy a kormány erőfeszítéseket tesz a minisztérium gáz és olaj szektorának fejlesztésére.

 

 

A pálmaolaj a természetből jön. Az olajat a pálma gyümölcséből hőkezelés, kivonás és tisztítás útján nyerik.
Teljes kihasználtság mellett hektáronként 7-10-szer több olajat nyerhetünk ki más növényi olajhoz viszonyítva. A pálmaolajnak számos előnye van a többi növényi olajhoz képest a tartósítási eljárásban is.
A Bank Indonesia 50 bázisponttal, 6, 5-ről 7%-ra emelte a referenciarátáját
„A nemzetközi közösség nem hagyhatja, hogy Szíriában még inkább romoljon a helyzet. Amennyiben bebizonyosodik a vegyi fegyverek használata, ez a legmélyebb pontja a szíriai konfliktusnak”, mondta Marty Natalegawa külügyminiszter egy sajtóközleményben, melyet Indonézia állandó ENSZ Képviselete adott ki New Yorkban, idézte az ANTARA, az Indonéz Hírügynökség.
Susilo Bambang Yudhoyono kész bejelenteni egy gazdaságpolitikai csomagot, hogy megelőző lépésként kezelje az esetleges gazdasági problémákat az országban.
Address: 1068 Budapest, Városligeti fasor 26. | TÉRKÉP |
Phone: (+36-1) 413 3800 Fax: (+36-1) 322 8669
E-mail: embassy@indonesianembassy.hu