Látogasson el az Agrinex Expo-ra 2013 áprilisában

2013. március 19. | Forrás: Agrinex

A 7. AGRINEX mezőgazdasági kiállítás a Jakarta Convention Centerben kerül megrendezésre április 5-7 között.

 

A kiállítás 2006 óta kerül megrendezésre mint az indonéz mezőgazdasági üzletág legnagyobb nemzeti és nemzetközi börzéje.

A kiállításon részt vesznek az ágazat kormányzati felelősei, a privát szektor képviselői, kutatás-fejlesztési intézmények, egyetemek és a média.

A kiállításon kiemelt szerepet kapnak az élelmiszer- és a bioenergiai biztonság problémái. A látogatók és a résztvevők szemináriumokon, talk-showkon és előadásokon bővíthetik ismereteiket a témában.

Amennyiben részt venne a kiállításon, kérje segítségünket a +36-1-413-3800 számon vagy az economic@indonesianembassy.hu emailcímen.

 

A pálmaolaj a természetből jön. Az olajat a pálma gyümölcséből hőkezelés, kivonás és tisztítás útján nyerik.
Teljes kihasználtság mellett hektáronként 7-10-szer több olajat nyerhetünk ki más növényi olajhoz viszonyítva. A pálmaolajnak számos előnye van a többi növényi olajhoz képest a tartósítási eljárásban is.
A Bank Indonesia 50 bázisponttal, 6, 5-ről 7%-ra emelte a referenciarátáját
„A nemzetközi közösség nem hagyhatja, hogy Szíriában még inkább romoljon a helyzet. Amennyiben bebizonyosodik a vegyi fegyverek használata, ez a legmélyebb pontja a szíriai konfliktusnak”, mondta Marty Natalegawa külügyminiszter egy sajtóközleményben, melyet Indonézia állandó ENSZ Képviselete adott ki New Yorkban, idézte az ANTARA, az Indonéz Hírügynökség.
Susilo Bambang Yudhoyono kész bejelenteni egy gazdaságpolitikai csomagot, hogy megelőző lépésként kezelje az esetleges gazdasági problémákat az országban.
Address: 1068 Budapest, Városligeti fasor 26. | TÉRKÉP |
Phone: (+36-1) 413 3800 Fax: (+36-1) 322 8669
E-mail: embassy@indonesianembassy.hu