Az indonéz elnök Magyarországon

2013. március 04.

Az Indonéz Köztársaság elnöke, Susilo Bambang Yudhoyono hivatalos látogatásra érkezik Magyarországra.

Az indonéz elnök Áder János meghívására érkezik hazánkba Németországból, ahol Angela Merkellel való találkozója mellett német befektetőkkel is tárgyal.

Yudhoyono március 6-án érkezik Budapestre és kétnapos látogatása során találkozik Áder János államfővel és Orbán Viktor miniszterelnökkel is. A vezetők egyeztetnek a két ország közötti együttműködés lehetőségeiről többek között a gazdaság, az oktatás és a honvédelem területein.

Indonézia elnöke részt vesz egy üzleti fórumon is, melynek célja az Indonéziába irányuló magyar befektetések ösztönzése.

 

A pálmaolaj a természetből jön. Az olajat a pálma gyümölcséből hőkezelés, kivonás és tisztítás útján nyerik.
Teljes kihasználtság mellett hektáronként 7-10-szer több olajat nyerhetünk ki más növényi olajhoz viszonyítva. A pálmaolajnak számos előnye van a többi növényi olajhoz képest a tartósítási eljárásban is.
A Bank Indonesia 50 bázisponttal, 6, 5-ről 7%-ra emelte a referenciarátáját
„A nemzetközi közösség nem hagyhatja, hogy Szíriában még inkább romoljon a helyzet. Amennyiben bebizonyosodik a vegyi fegyverek használata, ez a legmélyebb pontja a szíriai konfliktusnak”, mondta Marty Natalegawa külügyminiszter egy sajtóközleményben, melyet Indonézia állandó ENSZ Képviselete adott ki New Yorkban, idézte az ANTARA, az Indonéz Hírügynökség.
Susilo Bambang Yudhoyono kész bejelenteni egy gazdaságpolitikai csomagot, hogy megelőző lépésként kezelje az esetleges gazdasági problémákat az országban.
Address: 1068 Budapest, Városligeti fasor 26. | TÉRKÉP |
Phone: (+36-1) 413 3800 Fax: (+36-1) 322 8669
E-mail: embassy@indonesianembassy.hu