429 indonéz gyerek tanulhat a Liverpool futballiskolájában

2012. október 05. | Forrás: Antara News

A tehetséges kiválasztottak a Premier League élcsapata, a Liverpool FC gondozásában válhat profi futballistává a Liverpool újonnan átadott indonéziai akadémiáján.

Az iskola marketingigazgatója, Andhika Suksmana elmondta, hogy 429, 6-20 év közötti gyermek kezdi meg hamarosan a tanulást. Négyszázan Jakartában és huszonkilencen Riau tartomány fővárosában, Pekanbaruban.

A rendszeres edzések révén a fiatalok később hivatásos labdarúgókká válhatnak és akár a nemzetközi színtéren is képviselhetik majd hazájukat.

A Liverpool FC három fő célt fogalmazott meg a beruházzással kapcsolatban. Először is, szakszerű központot kívánnak mindazok rendelkezésére bocsátani, akik profi focistává szeretnének válni. Másodszor, szeretnék a focit mint szórakozást népszerűsíteni Indonéziában. Harmadsorban pedig Indonéz vállalatok számára szeretnének partneri viszonyt nyújtani a társadalmi felelősségvállalási programjaikhoz.

 

 

A pálmaolaj a természetből jön. Az olajat a pálma gyümölcséből hőkezelés, kivonás és tisztítás útján nyerik.
Teljes kihasználtság mellett hektáronként 7-10-szer több olajat nyerhetünk ki más növényi olajhoz viszonyítva. A pálmaolajnak számos előnye van a többi növényi olajhoz képest a tartósítási eljárásban is.
A Bank Indonesia 50 bázisponttal, 6, 5-ről 7%-ra emelte a referenciarátáját
„A nemzetközi közösség nem hagyhatja, hogy Szíriában még inkább romoljon a helyzet. Amennyiben bebizonyosodik a vegyi fegyverek használata, ez a legmélyebb pontja a szíriai konfliktusnak”, mondta Marty Natalegawa külügyminiszter egy sajtóközleményben, melyet Indonézia állandó ENSZ Képviselete adott ki New Yorkban, idézte az ANTARA, az Indonéz Hírügynökség.
Susilo Bambang Yudhoyono kész bejelenteni egy gazdaságpolitikai csomagot, hogy megelőző lépésként kezelje az esetleges gazdasági problémákat az országban.
Address: 1068 Budapest, Városligeti fasor 26. | TÉRKÉP |
Phone: (+36-1) 413 3800 Fax: (+36-1) 322 8669
E-mail: embassy@indonesianembassy.hu