A Merpati járatot indít Lombok és Sumbawai között

2012. 10.

Az állami tulajdonú légitársaság a dinamikusan fejlődő Lombok és a tömegek számára még felfedezésre váró Sumbawa szigetei között indít rendszeres járatot.

Herry Saptono, a vállalat szóvivője elmondta, hogy egy 60 fős MA-60 tipusú gép szállítja majd az utasokat mindkét irányba minden kedden és pénteken.

„A Merpati elkötelezett az indonéz szigetvilágon belüli közlekedés megkönnyítése iránt és ez alól nem jelenthetnek kivételt az elszigeteltebb régiók sem. Az új járat várhatóan segíti majd, hogy többen juthassanak el Sumbawara is” – mondta Saptono.

Megemlítette, hogy korábban a vállalat, többek között, együttműködési megállapodást írt alá Pápua tartomány Merauke régensségével is, melynek eredményeképpen (a Merpati által biztosított légi összeköttetés révén) a régió gazdasága jelentős fejlődét mutatott be.

 

A pálmaolaj a természetből jön. Az olajat a pálma gyümölcséből hőkezelés, kivonás és tisztítás útján nyerik.
Teljes kihasználtság mellett hektáronként 7-10-szer több olajat nyerhetünk ki más növényi olajhoz viszonyítva. A pálmaolajnak számos előnye van a többi növényi olajhoz képest a tartósítási eljárásban is.
A Bank Indonesia 50 bázisponttal, 6, 5-ről 7%-ra emelte a referenciarátáját
„A nemzetközi közösség nem hagyhatja, hogy Szíriában még inkább romoljon a helyzet. Amennyiben bebizonyosodik a vegyi fegyverek használata, ez a legmélyebb pontja a szíriai konfliktusnak”, mondta Marty Natalegawa külügyminiszter egy sajtóközleményben, melyet Indonézia állandó ENSZ Képviselete adott ki New Yorkban, idézte az ANTARA, az Indonéz Hírügynökség.
Susilo Bambang Yudhoyono kész bejelenteni egy gazdaságpolitikai csomagot, hogy megelőző lépésként kezelje az esetleges gazdasági problémákat az országban.
Address: 1068 Budapest, Városligeti fasor 26. | TÉRKÉP |
Phone: (+36-1) 413 3800 Fax: (+36-1) 322 8669
E-mail: embassy@indonesianembassy.hu