Indonéziát 21 sportoló képviseli a londoni Olimpán

2012. július 20. | Forrás: Antara

Július 12-e és 27-e között huszonegy sportoló érkezik meg a játékok helyszínére.

(Lilyana Natsir az olimpiai csapat búcsúzásakor)

 

A küldöttség végleges névsorát az Indonéz Olimpiai Bizottság elnöke, Andi Mallarangeng hirdette ki és egyúttal a legjobbakat kívánta a résztvevőknek. Bár sok ország nagyobb létszámmal képviselteti magát – tette hozzá – az indonéz sportolókra hazájukban így is büszkék lesznek, ha a legjobbjukat nyújtják.

2008-ban a pekingi játékokon 24 fő képviselte az országot, akik összesen egy arany, egy ezüst és három bronzérmet szereztek.

Az idei résztvevők között szerepel a 2004-ben a tollaslabda férfi egyes számában aranyérmet szerzett Taufik Hidayat. Továbbá Lilyana Natsir, aki Nova Widiantoval ezüstérmet vívott ki a tollaslabda vegyes páros küzdelmeiben. Natsir párja ezúttal Tontowi Ahmad lesz, akivel idén megnyerte a rangos All England tollaslabda bajnokságot.

 

 

A pálmaolaj a természetből jön. Az olajat a pálma gyümölcséből hőkezelés, kivonás és tisztítás útján nyerik.
Teljes kihasználtság mellett hektáronként 7-10-szer több olajat nyerhetünk ki más növényi olajhoz viszonyítva. A pálmaolajnak számos előnye van a többi növényi olajhoz képest a tartósítási eljárásban is.
A Bank Indonesia 50 bázisponttal, 6, 5-ről 7%-ra emelte a referenciarátáját
„A nemzetközi közösség nem hagyhatja, hogy Szíriában még inkább romoljon a helyzet. Amennyiben bebizonyosodik a vegyi fegyverek használata, ez a legmélyebb pontja a szíriai konfliktusnak”, mondta Marty Natalegawa külügyminiszter egy sajtóközleményben, melyet Indonézia állandó ENSZ Képviselete adott ki New Yorkban, idézte az ANTARA, az Indonéz Hírügynökség.
Susilo Bambang Yudhoyono kész bejelenteni egy gazdaságpolitikai csomagot, hogy megelőző lépésként kezelje az esetleges gazdasági problémákat az országban.
Address: 1068 Budapest, Városligeti fasor 26. | TÉRKÉP |
Phone: (+36-1) 413 3800 Fax: (+36-1) 322 8669
E-mail: embassy@indonesianembassy.hu