Indonézia ad otthont a 2012-es Nemzetközi Imatalálkozónak

2012. május 14.

Május 14-18 között Jakartában nagyszabású keresztény találkozót rendeznek melyen mintegy 220 országból várnak résztvevőket. A találkozó célja, hogy összehozza mindazokat, akik az ima erejével segíteni akarnak, hogy a világban pozitív változások történjenek.

A találkozó, melyre összesen mintegy százezer hívőt várnak, indonéz és koreai gyülekezetek kezdeményezése, de olyan nemzetközi intézményekkel is együttműködtek a szervezők, mint a Nemzetközi Imatanács (International Prayer Council) vagy a Global Day of Prayer.

 A fővárosban megrendezett találkozóval egy időben Indonézia 371 további városában tartanak összejöveteleket. A világháló segítségével pedig Indonézia határain túlról is csatlakozhatnak a hívők a közösséghez. A találkozó záró eseménye május 17-én élőben követhető lesz a www.wpa2012.org oldalon.

 

A pálmaolaj a természetből jön. Az olajat a pálma gyümölcséből hőkezelés, kivonás és tisztítás útján nyerik.
Teljes kihasználtság mellett hektáronként 7-10-szer több olajat nyerhetünk ki más növényi olajhoz viszonyítva. A pálmaolajnak számos előnye van a többi növényi olajhoz képest a tartósítási eljárásban is.
A Bank Indonesia 50 bázisponttal, 6, 5-ről 7%-ra emelte a referenciarátáját
„A nemzetközi közösség nem hagyhatja, hogy Szíriában még inkább romoljon a helyzet. Amennyiben bebizonyosodik a vegyi fegyverek használata, ez a legmélyebb pontja a szíriai konfliktusnak”, mondta Marty Natalegawa külügyminiszter egy sajtóközleményben, melyet Indonézia állandó ENSZ Képviselete adott ki New Yorkban, idézte az ANTARA, az Indonéz Hírügynökség.
Susilo Bambang Yudhoyono kész bejelenteni egy gazdaságpolitikai csomagot, hogy megelőző lépésként kezelje az esetleges gazdasági problémákat az országban.
Address: 1068 Budapest, Városligeti fasor 26. | TÉRKÉP |
Phone: (+36-1) 413 3800 Fax: (+36-1) 322 8669
E-mail: embassy@indonesianembassy.hu