Nyerjen egy utat Indonéziába!

2012. május 11.

Indonéz nap és jótékonysági vásár - május 23-án a Nagykövetség kertjében, izgalmas programokkal, ételekkel és értékes nyereményekkel.

Az indonéz Turisztikai és Kreatív Gazdaság Minisztériumának küldöttsége május végén hazánkba érkezik. Ennek alkalmából az Indonéz Köztársaság Nagykövetsége termékbemutatókkal egybekötött vásárt tart május 23-án, szerdán a Nagykövetség kertjében. A vásárból befolyó összeget a Nagykövetség Magyarországon fogja jótékony célra fordítani.

Az eseményre a belépés ingyenes. A látogatóknak lehetőségük nyílik megismerkedni Indonézia különleges kultúrájával: bűvöletbe ejtő, kifinomult zenéjével, táncaival és a magyar ízléstől nem távol álló, mégis izgalmas konyhájával. A rendezvény középpontjában azonban, ez alkalommal, a kézműves, elsősorban textil termékek lesznek, melyekből a látogatóknak lehetőségük nyílik vásárolni is.

Minden vásárló az elköltött összeg értékében tombola-jegyet kap. A jegyek közül négy alkalommal húzunk majd nyerteseket. A nap végén kerül kisorsolásra a fődíj, egy Jakarta-Budapest retúr repülőjegy (mintegy 300 ezer Ft értékben)!

 

 

A pálmaolaj a természetből jön. Az olajat a pálma gyümölcséből hőkezelés, kivonás és tisztítás útján nyerik.
Teljes kihasználtság mellett hektáronként 7-10-szer több olajat nyerhetünk ki más növényi olajhoz viszonyítva. A pálmaolajnak számos előnye van a többi növényi olajhoz képest a tartósítási eljárásban is.
A Bank Indonesia 50 bázisponttal, 6, 5-ről 7%-ra emelte a referenciarátáját
„A nemzetközi közösség nem hagyhatja, hogy Szíriában még inkább romoljon a helyzet. Amennyiben bebizonyosodik a vegyi fegyverek használata, ez a legmélyebb pontja a szíriai konfliktusnak”, mondta Marty Natalegawa külügyminiszter egy sajtóközleményben, melyet Indonézia állandó ENSZ Képviselete adott ki New Yorkban, idézte az ANTARA, az Indonéz Hírügynökség.
Susilo Bambang Yudhoyono kész bejelenteni egy gazdaságpolitikai csomagot, hogy megelőző lépésként kezelje az esetleges gazdasági problémákat az országban.
Address: 1068 Budapest, Városligeti fasor 26. | TÉRKÉP |
Phone: (+36-1) 413 3800 Fax: (+36-1) 322 8669
E-mail: embassy@indonesianembassy.hu